Tech tha HOUSE!

Latin Housemoves

MXtape: Paradise Again!

Live mixtape: Unite!

Live mixtape: Drop Low!

Biography

DJ Hugo M. ©

Introductie:

Mijn passie voor dj-en en muziek is al heel vroeg begonnen, ik was 12/13 jaar en stond op klassen avonden met 2 tape decks, cd-speler, oud mengtafeltje, versterkertje en 2 speakers te draaien.

Ik produceerde op ten duur zelf plaatje (een soort bootleg) met het house nummer ‘poing’, gemixt met het deuntje van een game boy-game.
Ik maakte gebruik van het programma “fast tracker” (voor de meeste oldskool dj's onder ons bekend), en toverde hiermee een antiek Frans nummer om in een nieuw ‘happy hardcore’ nummer, welke ook uitgebracht werd.
Ik ben als Dj begonnen op m’n 16e jaar, en deed o.a. school feesten.
In die periode kocht ik mijn eerste profesionele Dj set, bestaande uit 2 dj cd-spelers en 2 draaitafels en een mengtafel. Niet lang daarna draaide ik in een kleine bar.

 

Mijn DJ avonturen:

Ik ben mijn avontuur begonnen zoals elke beginnede Dj, in een kleine kroeg.
Na een paar weken draaien, werd ik gevraagd voor het draaien in een middel grote bardancing, en met succes.

Ik ontwikkelde daar een universele stijl, met een eigen touch en eigen style en specialisme, welke ik altijd ben blijven houden.

Na een aantal jaar in de bardancing gewerkt te hebben, zocht ik de grotere clubs op waar ik deze universele stijl kon draaien, dit werd Alcatras in Delft.
Al gauw kriebelde het buiten land en maakte ik contacten in Lloret Spanje, en draaide geregeld bij een aantal clubs; TNT, Tropics, Moef GaGa.
Hierdoor werd mijn interesse gewekt in club house, house, Ibiza groove, in combinatie met club en trance.

Het volgende grote avontuur werd Havana's in Den Haag waar ik een nieuw concept neerzette.
(latin house, club house, house, Ibiza groove)

flyer

 

 

 

 

 

 


(Flyer + Dj Booth, Havana Den Haag 2001)

Gedurende deze periode heb ik ook veel ervaring opgedaan in andere discotheken als Incasa (leiden), Sandokan (Scheveningen).                
En het schreveningse strand, o.a. bij beach club “water proof” en de Karavaan en Mecca aan het zwarte pad in Scheveningen. 
In deze periode heb ik ook veel in het buitenland gedraaid, Spanje (zoals eerder genoemd), maar nu ook Polen (club EDEN in Pila).

Ik werd gevraagd door club Speakers in Delft, waarna ik er draaide als resident Dj.
Vanuit deze club ben ik voor CityBeats(Delft) gevraagd, een mega event, ten samen met een hoop bekende namen.

Het avontuur ging verder in het Noorden (Groningen) daar ben ik m’n debut begonnen in club Molly Melones, Swing in news (Veendam), Dance-World (Veendam), Bar Barrage(Veendam), Club 29.
Waarna ik ervaringen op deed in Shooters en Ome Ko, Two Brothers, Zenith, Rumors en de Oosterpoort

Door al deze avonturen, zowel in het westen als het noorden en het buitenland, heb ik m’n eigen style ontwikkeld, exclusiviteit van onbekende sexy tracks, style vol en perfecte overgangen maken mijn sets herkenbaar.

Nieuwsgierig? Let me know! & Keep on Tracking on sexy tracks!

@collega Dj's: samen een keer 2b2? let know altijd leuk!

Dj-Hugo M. ©

 

 

 

Search
Joomla!. XHTML and CSS.